Het Concept

Een band die buiten de lijntjes van het podium kleurt! Deze 4-koppige mobiele band weet als geen ander de sfeer te zetten op uw evenement!

Houdt u van muziek? Bent u vaak op zoek naar een originele, top-of-the-bill live act? Kunnen de tonen van het nummer Baker Street op saxofoon u wel bekoren, en danst uw publiek eens graag op een nummer van Barry White?  Of houdt u eerder van een rustig Nora Jones nummer tijdens uw netwerkevenement, aangenaam klinkend op de achtergrond?

U zoekt eens een vernieuwend muzikaal concept? Dan heeft u het nu gevonden!

Outside Box vult uw wensen in. Deze 4-koppige live band speelt volledig draadloos en zorgt tussen uw publiek voor een optreden van formaat. 4 muzikanten komen één voor één tevoorschijn uit alle hoeken van de zaal. 4 top-zangers wiens stemmen u niet onberoerd zullen laten! Het zijn op en top professionals met spetterende referenties in de muziekwereld.

  

Outside box verspreidt zich over  de hele ruimte, dansend en vol enthousiasme brengen ze tussen uw gasten een muzikale show.

Doordat dit muzikale gezelschap niet vast gekluisterd hoeft te staan op een podium maar verspreid doorheen de zaal hun show brengen, bouwen zij samen met uw gasten een ongelooflijk zing- en dansfeest op.  Sierlijk bewegen ze tussen het publiek door, en naast zeer sterke vocale prestaties slagen ze er ook in met een geweldige set aan originele dansmoves het publiek uit hun hand te laten eten. Zowel de saxofonist, gitarist, zanger en zangeres zijn echte showbeesten die gigantisch kicken op performen voor een enthousiast publiek. Wie in het begin van de avond nog een beetje non-believer blijkt te zijn is gegarandeerd overtuigd na de eerste tonen.

Ook voor netwerkrecepties waarbij het dansen niet centraal staan heeft Outside box het perfecte, meer ingetogen antwoord. Achtergrondmuziek met toch een klein tikkeltje meer schwung, zonder dat het storend is voor uw pratende cliënteel.

 

Er zijn verschillende formules boekbaar, vraag ons naar de mogelijkheden.

  • Dinerset: voelt eerder rustig aan, ideaal als achtergrond muziek tijdens een diner of een netwerkreceptie. Denk hier aan een repertoire van George Michael, Adèle, Nora Jones, … +/- 45 min. Wanneer Outside Box enkel geboekt wordt als achtergrondmuziek tijdens een netwerkevement of rustig diner wordt de dinerset uitgebreid naar 2 x 45 minuten

  • Partyset: ideaal te combineren op bedrijfsfeesten tijdens het desserten buffet of op huwelijken na de openingsdans. Ze zetten de toon voor het dansfeest en nemen uw gasten mee doorheen de muziektoppers van vroeger en nu! – 75 min. En ja hoor, zelfs Koreaans is geen probleem... met z'n allen Gangnam style

De band leent zich ook voor formats op maat van uw event. Wij denken hierbij aan lanceringen van wagens, producten, verjaardagen voor een uitsluitend Nederlandstalig publiek, .... Zo creëerden we voor de lancering van een nieuwe Porsche een “auto-medley” op maat met bijhorende act.

 

Voor elke doelgroep kan de set aangepast worden zodat deze naadloos aansluit bij de algemene doelstellingen van uw evenement.

Contact

Straatsburgdok Noordkaai 3, 2030 Antwerpen
sophie@konsepts.be
T 03 613 09 91

Sitemap

Contacteer ons

Let’s go ‘Outside Box’!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x